Deuren renovatie

Deuren renovatie samen met Niveau Deuren

Niveau Deuren Groep is een ervaren partner als het om renovatie projecten gaat. Wij richten ons op bouwbedrijven en aannemers die actief zijn in onder meer de woningbouw en (grote) renovatieprojecten. Met ruim twintig jaar ervaring in het leveren, inmeten en afhangen van kwalitatief hoogwaardige deuren, kozijnen, en hang- en sluitwerk zijn wij dé betrouwbare en tevens onafhankelijke deurenleverancier voor alle renovatieprojecten. Wij ontzorgen u door het totale deurentraject uit handen te nemen.

Wij renoveren buitendeuren of leveren nieuwe deuren op maat. Na het inmeten worden de deuren op maat gemaakt en hangen wij ze voor u af. Wij verzorgen voor u de communicatie met de bewoners, informeren hen over het moment waarop wij komen inmeten en afhangen en handelen eventuele klachten af.
Door alleen te werken met vakkundig personeel garanderen wij maatwerk dat past bij ieder project. Voldoen de huidige deuren niet meer aan de eisen of passen uw deuren niet langer in uw nieuwe interieurplannen? Wij denken met u mee. Samen tot een oplossing komen die past bij uw project. Door te luisteren en vervolgens snel te schakelen heeft Niveau Deuren zich weten te bewijzen als ervaren en betrokken partner.

Voor meer informatie over de aanvullende mogelijkheden die Niveau Deuren u kan bieden zoals schilderwerk, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over onze expertise op het gebied van deuren renovatie en onze klantgerichte werkwijze.

Meer weten over onze renovatieprojecten of bent u op zoek naar een geschikte partner voor uw renovatieproject?

Neem contact met ons op

Utiliteitsrenovatie

Ook bij het renoveren van oudere kantoren en gebouwen, is het noodzakelijk om binnen- of buitendeuren aan te passen aan de strengere normen die tegenwoordig gelden. Op het gebied van brandveiligheid, het geluidswerend vermogen of de mate van inbraakbeveiliging van deuren liggen de eisen vanuit verzekeraars, overheden of de opdrachtgever hoger dan in het verleden. Niveau Deuren kan voor elke renovatie en iedere wens het juiste type deur, kozijn en hang- en sluitwerk leveren en monteren.

Wij zijn leverancier van kwaliteitsdeuren van bekende deurenproducten als Albo, Suselbeek en Theuma. Deze deuren kunnen geheel naar uw wensen aangepast worden: niet alleen qua functionaliteiten, maar ook qua stijl en uitvoering. Zodat ze perfect aansluiten bij uw renovatieproject.

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.