Geluidswerende deuren

De mogelijkheden van geluidswerende deuren

Dankzij onze jarenlange ervaring als deurleverancier weten wij aan welke eisen uw geluidswerende deuren moeten voldoen. Niveau Deuren Groep beschikt namelijk over een vakbekwaam team van professionals dat in dagelijks contact staat met aannemers binnen zowel de renovatie, als de utiliteits- en woningbouw. Ieder project heeft de juiste deur nodig.

Het vinden van die juiste deur, dat is waar Niveau Deuren Groep u kan helpen. Of u nu op zoek bent naar gedegen advies over de aanschaf van geluidwerende deuren of een totaaloplossing voor al uw deuren wenst, neem dan contact op met onze professionals.

Geluidwerende deuren zijn veelal bestemd voor de utiliteitsbouw, zoals in zorginstellingen en klinieken. Binnen ons assortiment geluidwerende deuren vindt u verschillende deuren van de merken: Limburgia en Theuma.

Meer weten over geluidswerende deuren?

Neem contact met ons op

Verschillende geluidwerende deuren

De meeste deurenproducenten brengen een geluidswerende laag aan op hun bestaande deurlijnen. Daarnaast is het mogelijk om deuren met geluidswering naar uw wensen te laten maken. Ga voor de volledige specificaties naar de website van de fabrikant of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van geluidswering.

Geluidwerende deuren zijn veelal bestemd voor de utiliteitsbouw, zoals in zorginstellingen en klinieken. Binnen ons assortiment geluidwerende deuren vindt u verschillende deuren van de merken: Limburgia en Theuma.

 

Limburgia

Limburgia deuren bieden de mogelijkheid om geluidwering te combineren met brandwering. Daarnaast biedt de bekende Vulcan-afwerking een betere stoot- en slagvastheid, waarmee de kans op beschadiging van de deuren sterk afneemt.

 

Theuma

Theuma heeft een uitgebreid assortiment van geluidwerende deuren die in tal van toepassingen kunnen worden geplaatst. De mate van geluidwering wordt door Theuma gemeten aan de hand van de geluidwerendheidmatrix. Ga hiervoor, en de volledige specificaties, naar de website van Theuma of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van geluidswering.

Voordelen en eigenschappen van Limburgia geluidwerende deuren:

✓ 38 dB, 44 dB, 48 dB

✓ Brandwerend

✓ Verschillende formaten en kleuren

✓ Leverbaar met Vulcan® aangegoten kantafwerking

✓ Voor iedere situatie een passende oplossing

✓ Maximale ontwerpvrijheid

Deskundige leverancier van kwaliteitsdeuren

Niveau Deuren Groep levert deuren met geluidswering van topkwaliteit. Wij zijn leverancier van bekende en gerenommeerde merken als Limburgia, Theuma en Albo. Al deze producten hebben een ruim assortiment aan deuren met geluidswering. Met meer dan twintig jaar ervaring in het leveren van deuren aan bouwbedrijven en aannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie, heeft Niveau Deuren Groep alle expertise in huis om u van advies over geluidswering te voorzien.

Naast deuren leveren we ook bijpassende geluidswerende kozijnen en hang- en sluitwerk, om geluidlekken volledig uit te kunnen sluiten. Met onze transparante en klantgerichte aanpak dragen wij de verantwoordelijkheid voor uw totale deurentraject.

Geluidswering is noodzakelijk

Binnen de Bouwregelgeving worden strikte normen gehanteerd ten aanzien van geluidswering. Zo is in veel gevallen, geluidsisolatie noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de woon-, werk- en leefomgeving zich altijd voldoet aan de voorschriften. Openbare ruimten, zoals zorginstellingen, dokterspraktijken en tandartspraktijken zijn enkele voorbeelden van ruimten waar geluid van buitenaf (of juist naar buiten toe) tot een absoluut minimum moet worden beperkt.

Meer weten over geluidswerende deuren?

Neem contact met ons op

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.