Utiliteit

Niveau Deuren is dé expert op het gebied van deuren en kozijnen voor de utiliteitsbouw.

Wij zijn uw geschikte, betrouwbare partner die tijdens complexe bouwprojecten met u mee kan denken en snel kan schakelen bij wijzigingen. Zo ook op het gebied van utiliteitsdeuren en kozijnen. Wij van Niveau Deuren hebben ervaring met het digitaal inmeten, afhangen en monteren van deuren en kozijnen. Wij hebben een grote verscheidenheid aan utiliteitsbouwprojecten mogen uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan scholen, zorginstellingen, gevangenissen, kantoren en winkels Kijkt u voor een greep uit onze opdrachtgevers naar het overzicht van onze projecten.

Voor utiliteitsdeuren is het van belang dat ze voldoen aan de strengste eisen, goed blijven functioneren bij veelvuldig gebruik, en toch een uitstraling hebben die bij het project past. Wij zijn op de hoogte van alle moderne eisen wat betreft brandwerendheid en geluidswerendheid van utiliteitsdeuren. Wij leveren o.a. utiliteitsdeuren van het merk Theuma.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Niveau Deuren?

✓ Inspelen op verschillende eisen

Elk project binnen de utiliteitsbouw stelt verschillende eisen. Wij inventariseren uw eisen en zetten die om in de geschikte deur, ongeacht het type project.

✓ Oplossingen op maat

Onze werkwijze binnen de utiliteitsbouw is oplossingsgericht en gebaseerd op vertrouwen. Het is ons doel om duurzame relaties op te bouwen. Niveau Deuren staat voor zowel de verschillende type deuren als voor de juiste kozijnen en het bijpassende hang- en sluitwerk.

✓ Innovatie en Service

Innoveren en service van hoogstaande kwaliteit, dat is wat waar we voor staan. Of het nu gaat om het inmeten, stellen, monteren, schilderen of plaatsen van deuren, kozijnen en het bijbehorende glaswerk, Niveau deuren garandeert professionele begeleiding tijdens het gehele proces.

Brandwerende deur

Brand en rookwerende deuren

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.