Glas

Niveau Glas B.V. is uw specialist in glas.

Met glas zoals HR++, Isolatieglas dubbel en triple, geluidwerend, brandwerend glas in alle soorten en maten.

Werken met Niveau Glas als partner voor het leveren en monteren van alle glastoepassingen in nieuwbouw, renovatie, en transformatie, zowel klein- als grootschalig, is kiezen voor ontzorgen.

Onze ervaren medewerkers stellen graag hun kennis ter beschikking voor de juiste glasoplossingen op basis van actuele normen en prestatie eisen.

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Niveau Deuren?

✓ Inspelen op verschillende eisen

Elk project binnen de utiliteitsbouw stelt verschillende eisen. Wij inventariseren uw eisen en zetten die om in de geschikte deur, ongeacht het type project.

✓ Oplossingen op maat

Onze werkwijze binnen de utiliteitsbouw is oplossingsgericht en gebaseerd op vertrouwen. Het is ons doel om duurzame relaties op te bouwen. Niveau Deuren staat voor zowel de verschillende type deuren als voor de juiste kozijnen en het bijpassende hang- en sluitwerk.

✓ Innovatie en Service

Innoveren en service van hoogstaande kwaliteit, dat is wat waar we voor staan. Of het nu gaat om het inmeten, stellen, monteren, schilderen of plaatsen van deuren, kozijnen en het bijbehorende glaswerk, Niveau deuren garandeert professionele begeleiding tijdens het gehele proces.

Gehard glazen binnendeur

Gehard glazen binnendeuren

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.