Woningbouw

Uw partner voor deuren in de woningbouw

U weet wat de eindgebruiker hebben wil. U zoekt nu alleen nog een partner die kan inspelen op de wensen van uw klant. Niveau Deuren levert een breed assortiment variërend van zowel een strak gelakte opdekdeur tot een luxe paneeldeur. In verschillende stijlen van klassiek tot ultra modern. Wij zijn een partner die uw specificaties feilloos kan omzetten naar de levering en montage van de juiste deuren. Of dat nu binnendeuren, buitendeuren, voordeuren of deuren met speciale eisen zijn. Daarom maakt u gebruik van de diensten van Niveau Deuren. Wij zijn de betrouwbare, servicegerichte en onafhankelijke leverancier van kwaliteitsdeuren.

Meer weten over onze oplossingen voor woningbouwprojecten?

Neem contact met ons op

Deuren in verschillende varianten

Buiten- en binnendeuren voor woningbouw zijn in veel varianten verkrijgbaar. Voor binnendeuren kunt u denken aan fabrieksmatig gelakte deuren, luxe paneeldeuren, en schilderwerk deuren. Uitvoerbaar als stompe deuren of met opdekrand, verschillende glasopeningen, en met verschillende extra mogelijkheden. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan deuren met extra geluidsisolatie, met een betere beveiliging tegen inbraak, deuren met toegevoegde vochtwerende eigenschappen of brandwerendheid. De keuze welke deur u neemt is aan u en uw eindafnemer, maar wij denken graag met u mee.

Als u meer informatie nodig heeft over de mogelijkheden die Niveau Deuren op het gebied van deuren in de woningbouw biedt, neemt u dan contact met ons op. Onze service is erop gericht om op een heldere manier met u te communiceren, waarbij we onze jarenlange ervaring met het plaatsen van de juiste deuren inzetten om uw wensen om te zetten naar het beste resultaat.

Waarom kiezen voor Niveau Deuren?

✓ Kopers Keuze Service

Voor de woningbouw is de Kopers Keuze Service ontwikkeld. Deze service zorgt ervoor dat u als aannemer op een efficiënte manier de keuzes van de eindgebruiker kunt afstemmen op de uitvoering van het woningbouwproject. Dit biedt toekomstige bewoners een heldere keuze en minimale belasting en risico’s voor u als aannemer.

✓ Maatwerk

Niveau Groep staat dankzij een team van betrokken professionals garant voor maatwerk. Door alleen te werken met betrouwbare partners werkzaam in de bouwsector weten wij wat u nodig heeft tijdens uw woningbouwproject. Door korte communicatielijnen te onderhouden weten we perfect in te spelen op uw voorkeuren.

✓ Kwaliteit

Niveau Deuren beschikt over de allerbeste kwaliteit deuren en toebehoren, geschikt voor ieder project binnen de woningbouw. Enkele voorbeelden van de door ons leverbare merken zijn: Limburgia, Theuma, Albo, Java, Bruynzeel en Formica. Naast deze merken is het altijd mogelijk om in overleg te kiezen voor een ander merk deur.

✓ Ervaring

Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van deuren en glas, hebben wij ons als marktleider weten te positioneren. Niveau Groep biedt een totaalpakket als het om deuren en glas gaat. Wij fungeren namelijk als keten regisseur binnen de woningbouw: van deurbeslag tot complete deur, van inmeten tot schilderwerk. Zo hoeft u slechts met één ervaren partner te communiceren voor al uw deuren, kozijnen, glas,  deurbeslagen en sloten.

Handige Kopers Keuze Service

Voor projecten in de woningbouw kunt u bij Niveau Deuren kiezen uit een vrijwel oneindige hoeveelheid deuren in een enorm aantal varianten. Sommige aannemers geven bewoners de mogelijkheid om zelf een geschikte deur uit te kiezen. Hiervoor hebben wij voor onze klanten de Kopers Keuze Service. U kunt dan zelf, in samenspraak met de aannemer, uw deur(en) en deurbeslag kiezen.

Neem contact met ons op

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.