Over ons

Missie

Het ontzorgen van de klant door het hele deurentraject van inmeten tot nazorg uit handen te nemen.

Dat is onze missie. Wij verkopen en monteren deuren voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Wij leveren voor de woning-, utiliteitsbouw en renovatieprojecten maatwerk en stellen ten alle tijden de wens van de klant centraal. We communiceren op een heldere en transparante wijze gedurende het gehele traject. Wij staan voor ons product, onze klant en voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

Visie

Wij leveren een bijdrage aan een duurzame leefomgeving.

Dat is onze visie. Wij zien onszelf als onderdeel van een dienstverlenende sector. Onze klanten zien we als partners. Samen met hen leveren wij een bijdrage aan een duurzame leefomgeving waarin het prettig wonen en werken is.

Ons Team

Niveau Groep is een ervaren partner op het gebied van glas, deuren en kozijnen. Mede dankzij onze totale aanpak fungeren wij binnen de woningbouw als de ideale persoon tussen de aannemer en de consument. Door middenin de markt te staan weten we wat er speelt en garanderen wij de juiste keuze voor zowel de aannemer als de consument. Naast onze projecten voor de woningbouw werken we tevens aan verschillende utiliteitsbouw- en renovatie projecten.

Wij zijn Niveau Groep

Hennie Nillessen

Directie/Verkoop

Hugo van de Ven

Directie/Verkoop

Bianca de Haas

Hoofd Binnendienst/Verkoop

Karin Janssens

Verkoop/Offertedesk

Pierre van Elst

Bedrijfsleider

Frans Derks

Verkoop

Daan Kuling

Werkvoorbereider

Tim Groos

Projectleider

John Peters

Monteur

Wim Nillessen

Monteur

Kwaliteit, vakmanschap en ervaring

Niveau Groep acteert als een complete leverancier van alle soorten glas, van deurbeslag tot complete deur, van inmeten en monteren tot schilderwerk. Niveau is kwaliteit, vakmanschap en ervaring. Onze werkwijze is transparant en bovendien oplossingsgericht. Een goede communicatie middels korte lijnen geeft ons de capaciteit om met u mee te denken. Dit zorgt ervoor dat elk project tot een goed einde wordt gebracht. Niveau Groep staat garant voor maatwerk.

Wij zien elk project als een uitdagende en innovatieve manier om onze kennis en ervaring te verbreden. Het is en blijft dan ook ons doel om een totaalpakket te leveren omtrent deuren, kozijnen, glas, deurbeslagen en slotwerken.

Neem contact met ons op

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.