Theuma deuren

Theuma Deuren bij Niveau Deuren Groep

Theuma Deuren is een gerenommeerde speler op de Nederlandse deurenmarkt. Dit bedrijf is al ruim vijftig jaar actief met het leveren van zelfgemaakte binnendeuren. Het uitgebreide assortiment van hoogwaardige binnendeuren van Theuma is verkrijgbaar bij de Gelderse Niveau Deuren Groep. Als leverancier van kwaliteitsdeuren, is het onze kracht dat we het complete proces beheren. Hierdoor worden alle deuren precies op uw wensen afgestemd. Hierdoor heeft u, de aannemer, enkel met één partij te maken als het om deuren en kozijnen gaat.

Zo adviseren wij u ook over de verschillende deuren van Theuma. Neem hiervoor contact met ons op. Ons team van professionals vertelt u graag meer over ontzorgende werkwijze.

Meer weten over onze collectie Theuma deuren?

Neem contact met ons op

Voor ieder project de juiste binnendeur

Als aannemer of bouwbedrijf stelt u voor ieder project weer andere eisen aan het ontwerp en de uitvoering van uw binnendeuren. De deuren van Theuma kunnen volledig worden afgestemd op de wensen van u of uw (eind)klant, en het type project waar u deze deuren voor nodig heeft. De deuren van Thema zijn onder meer verkrijgbaar in klassieke en moderne ontwerpen, met natuurlijk hout of juist strak gelakt, en in onder meer brand- en inbraakwerende uitvoeringen. U kunt kiezen keuze uit stompe deuren, opdekdeuren, en schuifdeuruitvoeringen.

Collectie van Theuma Deuren

✓ EBC-lakdeuren

De klassieke vlakke binnendeur van Thema. Voorzien van FSC® keurmerk. Verkrijgbaar in opdek, als stompe deur en als schuifdeur. Kan uitgevoerd worden als brand-, inbraak- en/of geluidwerend.

✓ Vervolux lakdeuren

Fabrieksmatig afgelakte deuren in RAL 9010 (wit) en RAL 1013 (crème). Verkrijgbaar als schuifdeur en in stomp of opdek. Geschikt voor zowel woning- als utiliteitsbouw.

✓ Designline designdeuren

Stijlvolle designdeuren met infrezingen, uitgevoerd in krasvaste lak. Verkrijgbaar in uitvoeringen Vista (met designglasopeningen) en Texture (met smalle sierlijsten).

✓ Brucoral HPL-deuren

Stoot- en slijtvaste deuren met HPL deklaag, uitermate geschikt voor utiliteitsbouw. Verkrijgbaar als stompe deur, in opdek en als schuifdeur. Tevens in diverse sterkteklassen en in inbraak-, brand- of geluidswerende uitvoering te bestellen.

✓ Brucoral Perfect HPL-deuren

Brucoral HPL-deuren die zijn uitgevoerd met slijt- en slagvaste ABS stootranden.

✓ Finéselect fineerdeuren

Vlakke binnendeur met zeer natuurlijke uitstraling dankzij de fineerdeklaag. Kan in meerdere soorten fineerdeklagen worden uitgevoerd. Verkrijgbaar in stomp en opdek.

✓ Vervo geplamuurde deuren

Hoogwaardige binnendeur, die voorbewerkt is met watergedragen verflaag. Verkrijgbaar in opdek en stomp, met brand-, inbraak- of geluidwerende mogelijkheden en in verschillende sterkteklassen.

Deskundige leverancier van kwaliteitsdeuren

Al ruim twintig jaar voorziet Niveau Deuren Groep bouwbedrijven en aannemers van deuren, hang- en sluitwerk en kozijnen. Bij ons staat de klant altijd centraal. Dankzij onze jarenlange ervaring weten onze deskundige medewerkers waar ze over praten. Wij kunnen u dus altijd verder helpen met het bepalen wat de beste deuren van Theuma voor uw project of eindafnemer zijn.

Voor meer informatie over de collectie van Theuma en alle mogelijkheden om deze bij ons te bestellen, neemt u contact op met de Niveau Deuren Groep. We vertellen u graag meer over onze klantgerichte werkwijze.

Meer weten over onze collectie Theuma deuren?

Neem contact met ons op

Interesse in onze producten of diensten?

Heeft u interesse in een van onze diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We komen graag met u in contact.